Shop

Birds with feathers

Wild en tam gevolgelte
Koop tickets
  • dinsdag5 november 2019van19:00tot22:00

Lekkerbekken kijken nergens meer naar uit dan naar het wildseizoen. Gevogelte staat dan zeker op het menu. Wild smaakt immers zoveel intenser en rijker dan de doorsnee gekweekte kip of kalkoen. Weinigen wagen zich aan thuisbereide wildschotels, omdat geschoten wild enige preparatie en de juiste bereidingswijze vereist. Te moeilijk? Heus niet! Verbaas je gasten! In deze workshop gaan we te werk met gevogelte, zowel het tam gevogelte zoals parelhoen, kwartel, als wild gevogelte zoals fazant, eend, bosduif. Ben jij ook wild van gevogelte, schrijf je dan zeker in voor deze workshop en laat je inspireren door recepten, bereidingswijzen en de juiste handelingen om te versnijden en te bereiden. Met een goed glas en wat vrienden testen we uit en leren we bij!

 

Begeleiding: Patrick De Groote (www.patrickdegroote.be)

I.s.m. Vormingplus Midden- en Zuid West-Vlaanderen