Shop

Showprogramma Tielt - Showtime met Showballet Showcase, Johan Veugelers & Margriet Hermans

Ouderenweek 2019
  • donderdag21 november 2019van14:00tot16:45

Margriet Hermans

 

Op muzikaal vlak scoorde Margriet aardig wat hits in de loop der jaren: ‘Een vriend’, ‘De onderwijsblues’, ‘Alle mooie mannen zijn zo lelijk’, ‘Laat de meisjes bij de poppen’, etc. Haar laatste CD, ‘vrouw van vijftig’, is medio 2004 uitgebracht. Margriet Hermans genoot niet alleen grote bekendheid als zangeres, in ’89 kreeg ze haar eigen talkshow ‘Margriet’. Margriets keurmerk, haar brede maatschappelijke interesse, haar bulderlach en onmiskenbaar gevoel voor humor, is uniek en megapopulair.

 

 

Showballet Showcase

 

Het showballet van oa The Stage, Het Witte Paard, Showkriebels Clown Rocky. Deze show combineert nummers zoals ‘Grand Opening’, ‘Touch of Lido’, of nog ‘Final Panache’ met prachtige pluimenpanaches, met een mooie wals om bij weg te dromen, een duivels ritme tijdens ‘Ay Caramba’, een vrolijke ‘Charleston’ of ‘Casino’ waar lustig wordt gedanst, alsook de onvermoeibare dansers in een originele ‘French CanCan’

 

 

Johan Veugelers

 

Johan is al enkele jaren actief in de muziekwereld. Begin 2014 maakt Johan in België zijn solo-debuut. “Aan alle mooie meiden”, “Vlaamse Nachten”, “Ik was nooit een Casanova”, “Hey jij”. Het zijn stuk per stuk meezingers die we het afgelopen jaar van Johan Veugelers te horen kregen. Met zijn laatste nieuwe single “Hou me vast” durft Johan nu ook gevoelige snaar te raken. Hij heeft al menig feesttenten en festivals op zijn kop gezet met zijn aanstekelijk repertoire van herkenbare meezingers waarbij hij de combinatie met zijn accordeon zoveel mogelijk opzoekt.

 

Video