Shop

Reserveren

Cultuurcentrum Gildhof en Theater Malpertuis bieden samen een gevarieerd programma podiumkunsten aan: voorstellingen in de schouwburg van Cultuurcentrum Gildhof, gastvoorstellingen – hoofdzakelijk georganiseerd door Cultuurcentrum Gildhof – in Theater Malpertuis en de eigen producties van Theater Malpertuis in Tielt.PRAKTISCH  

Wie zeker wil zijn van zijn plaats die reserveert best op voorhand zijn tickets. Indien nog kaarten beschikbaar kunnen er ook nog tickets gekocht worden aan de deur.

Reserveren online via www.gildhof.be of www.malpertuis.be kan via de Gildhof-reservatiedienst: aan de balie, via T 051 42 82 20 of reservatiedienst.gildhof@tielt.be.

Theater Malpertuis kan u bereiken via info@malpertuis.be of T 051 40 62 90.


Tickets worden niet geruild of terugbetaald, tenzij de activiteit wordt afgelast. Voorstellingen en tentoonstellingen beginnen op de tijdstippen zoals vermeld op deze site. Na aanvang worden laatkomers enkel toegelaten wanneer het mogelijk is, tijdens de eerste onderbreking. De organisator of exploitant is niet aansprakelijk bij gebeurlijke ongevallen.SOCIAAL TARIEF  

Cultuurcentrum Gildhof ontwikkelde in samenwerking met Theater Malpertuis en Sociaal huis een sociaal tarief. Wie het financieel iets minder breed heeft en toch van een portie cultuur wil genieten, kan vanaf dit seizoen terecht bij het Sociaal Huis. Daar kunnen zij via een ‘cultuurbon’ genieten van een korting van 80 % op het geldende standaardtarief.
Rekeningnummer: BE64 0910 1654 0852