Shop

Koelibrie

EEN 'MAL' FESTIVAL!

Het is terug, het maffe vogeltje! Koelibrie vliegt weer rond in Tielt! En dit keer maakt hij samen met zijn vrienden zijn nest in het groene Paterspark.

Trek je vleugels aan, scherp je bekje en kom samen met hem proeven van dolle theater- en spelavonturen.

Voor de tweede editie van het familiefestival slaan we onze tenten en caravans op in het groen, rond de vijver achter huis Mulle de Terschueren. Mams en paps verkennen samen met jou. Of ze zoeken een plekje op ons koelibrie-terras, terwijl jij met koelibrie meevliegt langs al dat moois.

Vang jij een kakje? Gooi je de fee een tand uit? Leef jij je uit op een gehaakte bal? Laat jij je een crazy kapsel aanmeten of een stoere tattoo zetten? Of kleur jij de caravan van meneer DeWit, kook je aardappelsoep en leer je complimenten maken? Misschien maak je liever kennis met Pakman en luister je met rode oortjes naar vertellingen in een caravan. Krijg je de kriebels van het vlooiencircus? Help jij prinses Cara ontsnappen? Op het einde van een dolle namiddag schud je nog de veren voor de fantastische slotspektakels “The Great Escape” en “Cirq’ulation Locale” op de parking in de Patersdreef.

Met Koelibrie fladder je fluks van de ene verbazing naar de andere.