Shop

Ciné Gildhof

Wie had het enkele jaren durven beweren? De buurtcinema is weer helemaal hip! Gildhof biedt een schitterend, betaalbaar alternatief voor de grote cinemacomplexen, waar popcorn heerst. En wat meer is: je hoeft er niet meteen de wagen voor in. Ciné Gildhof is immers om de hoek.
In een tweemaandelijkse brochure biedt Ciné Gildhof je een uitgelezen programma van de betere titels. Als abonnee of losse bezoeker blijf je up-to-date met het beste wat het witte scherm je te bieden heeft. De focus ligt op het betere materiaal van hier, pareltjes van binnen- en buitenlandse bekroonde titels en films met een zeker engagement. Suspens, romantiek en de wereld wisselen elkaar af. De vernieuwde Gildhof schouwburg beschikt over state-of-the-art beeldkwaliteit. Het geluid werd vernieuwd en biedt je dolby-surround. Wie aanschuift voor de vaste afspraken op woensdagavond blijft op de hoogte van het beste wat het witte scherm te bieden heeft. Afronden met een gezellig gesprek over je indrukken kan in het foyer.
De aankondigingen van de playlist lees je in de tweemaandelijkse vouwfolder, onze nieuwsbrieven, de Gildhof-site en het stadsmagazine. Een filmabonnement voor vijf titels naar keuze geeft je lekker voordeel.