Shop

Apero con Fuoco: I Traviati

Kameropera
  • zondag5 december 2021van11:00tot12:00

De kameropera I Traviati wordt er uitgevoerd, met een muzikale knipoog naar de bekende opera La Traviata van Verdi.

I Traviati is een komische kameropera van Damien Parmentier op een libretto van Thomas Blondelle. Thomas werd laureaat zang aan de academie van Tielt in de klas van Catherine Vandevelde, en in 2011 werd hij laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd zang.
De vocale rollen worden gezongen door Elsi Spanoghe (Diva), Lara Cannaert (Assistent), Timothy Veryser (Tenor), Erwin Muller (God) en Emma Allaert (Dramaturg). De Tieltse academie is vertegenwoordiger door Elsi (leerkracht), Lara en Erwin (beiden laureaten) en Emma (leerlinge). Een instrumentaal kwintet uit het Lemmensinstituut begeleidt o.l.v. dirigent Stephen Biebuyck. De regie is in handen van Hugo Segers.

I Traviati beschrijft een avondlijke repetitie van de beroemde opera ‘La Traviata’ van Giuseppe Verdi. Mr. God, de regisseur, wordt bijgestaan door zijn assistente en heeft moeite om zijn ideeën over te brengen aan de hoofdrolspelers van La Traviata. De sopraan en tenor helpen zijn zaak niet door hun constante profileringsdrang en onderlinge twist. En wie is die man die alles observeert en noteert? als opener van het concert enkele recitatieven, aria’s en duetten gebracht worden.

Liefhebbers van zang en opera kunnen helemaal hun hart ophalen op dit unieke concert!Organisatie: Sted. Academie voor Muziek en Woord, Cultuurcentrum Gildhof, Theater Malpertuis

Kaarten te reserveren bij voorkeur via online-reservatie: u vindt de links terug bij elke concertdatum op de kalender op de site van de academie:

Tickets

of bij de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord Tielt (Lakenmarkt 4 - tel. 051/428260 of <samw@tielt.be>) op werkdagen van 16-19u.
In de toegangsprijs is aperitief inbegrepen (tenzij de corona-maatregelen dit niet toelaten).


Wijziging locatie naar Cultuurcentrum Gildhof