Shop

Te Gek!? Nerveuze Vrouwen

Slongs, Clara Cleymans, Inge Paulussen, Tine Reymer
Koop tickets
  • vrijdag7 oktober 2022van20:30tot22:30

Vier vrouwen.

Vier nerveuze vrouwen.

Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien.

Wat doen die vrouwen samen op een podium?

Ze zingen, ze zuchten en ze maken zich zorgen.

Over de wereld en zichzelf.

Ze vertellen u wat het is om verloren te lopen in de donkere kamers van hun gedachten, de weg kwijt te geraken in hun kronkelige hersenen, op de dool te zijn tussen waan en werkelijkheid. Ze zingen het bloed van onder je nagels, krabben aan je ziel en plukken de eelt van je emoties.
Vier nerveuze vrouwen en een muziekband.

De eerste nerveuze vrouw heet Slongs. Samen met nerveuze moeder Tine Reymer en tierelierende Clara Cleymans zingt ze donkere duetten in coupletten, terwijl Inge Paulussen rondjes draait in waangedachten.

Voor de teksten van deze voorstelling heeft Gerda Dendooven haar zinnen verloren en Hugo Matthyssen heeft er zijn hoofd op gebroken. De regie is in handen van Els Dottermans.

Paul Poelmans houdt de mannen van De Laatste Showband in het gareel. Zij spelen levend muziek.Regie: Els Dottermans

Teksten: Hugo Matthysen, Gerda Dendooven

Met: Slongs (Charissa Parassiadis), Clara Cleymans, Inge Paulussen, Tine Reymer

De Laatste Showband o.l.v. Paul Poelmans


Voorstelling in het kader van Te Gek!?Helaas moeten we u melden dat Ella Leyers niet zal deelnemen aan de voorstelling van Te Gek !? ‘Nerveuze Vrouwen’. Nu zij een nieuwe opdracht heeft gekregen van VRT om ‘De ideale wereld’ te presenteren ziet zij, door het vele redactionele werk, het niet zitten om deze twee producties te combineren.

Ella zal voor het muzikale gedeelte vervangen worden door Slongs ‘die van ons’. Wij zijn er van overtuigd dat zij dit met volle inzet en enthousiasme zal doen. 

Beste,

Na de Te Gek!?-voorstelling ‘Nerveuze vrouwen’ bieden we voor de geïnteresseerden een nabespreking aan van ongeveer een half uur. Deze nabespreking gaat over de voorstelling en over het thema psychose, en wordt gebracht door (ervarings)deskundigen van de organisatie PsychoseNet i.s.m. Te Gek!?. 


Meer info over psychose vindt u op psychosenet.be of tegek.be/psychose.

De nabespreking vindt plaats in het keldertheater 10 minuten na de voorstelling.

Indien mogelijk graag op voorhand een seintje.