Shop

Fotoproject: Represent

Jij wordt gemist!
  • woensdag7 april 2021totmaandag31 mei 2021

Ben jij een fiere Tieltenaar uit Aarsele, Kanegem of Schuiferskapelle? In deze lang uitgesponnen moeilijke tijden bezoeken inwoners van de Tieltse deelgemeenten ‘de stee’ gemaskerd. Zo moet dat nu eenmaal dezer dagen. Je ogen zijn best wel mooi en levendig, maar wat missen we je mond, je lach, je volle gekende gezicht.

Spring mee op de kar en zend ons vanuit Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle voor een keertje je glimlach als ambassadeur.

Hoe doe je mee:

Op volgende dagen zenden we een enthousiaste fotografe naar Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle. Schenk ons dat deel van je gezicht dat we al zo lang missen.

Het cultuurcentrum Gildhof maakt er mooie, hartverwarmende collages van in de buurt van het vaccinatiecentrum dat de komende weken onze hoop op een betere toekomst inluidt. Maar ook in jouw dorp zelf.

Een kleine moeite, maar een teken dat je er bent en je verbonden voelt met je streekgenoten.

Je blik kennen we, maar toon dat je het praten en ademen niet verleerd bent. Je ogen zien we niet op de foto, maar wedden dat je voor velen nooit echt anoniem blijft?

Aarzel niet, toon dat je ‘REpresent’ bent, ook in deze moeilijke tijden. Als herinnering ontvang je een print van jouw deel van de fotocollage.

Praktisch:

De fotograaf komt naar jou toe! Ga naar www.gildhof.be en klik door naar ‘Represent’. Reserveer een moment dat voor jou schikt. Past een datum niet? Bel naar T 051 42 82 20 en samen zoek je naar een geschikt moment om af te spreken. Ook voor meer info kan je op dit nummer terecht.