Shop

Concerto pour deux Clowns - ON HOLD

Les Rois Vagabonds
Koop tickets
  • zaterdag6 maart 2021van20:30tot22:30

Acrobatie/Mime/Muziek

Vivaldi, Strauss en Bach, gebracht door twee clowns in een topvoorstelling met mime, acrobatie, bijzondere effecten en klassieke muziek. Les Rois Vagabonds, ‘dichters in actie’, zijn een vreemd stel. Een mooie, in-witte-poederdoos-gevallen aristocrate, met viool en zeventiende-eeuwse pruik ontmoet een onhandige boerenkinkel. Met rode neus, schmink en extravagante kostuums laten ze het publiek lachen, maar tegelijk tonen ze iets diepers. Ze nemen ons mee in een verhaal over het leven, over onze menselijke onhandigheden, verdriet en blijdschap, de liefde en de dood… En tonen ons zo een stukje van ons ‘mens’-zijn.

 

Laat je niet in het ootje nemen. Deze clowns zijn top-mimespelers, geniale komieken, hilarische acrobaten en virtuoze muzikanten. In 2013 wonnen ze de Publieksprijs in Avignon en toeren sindsdien de wereld ronD

 

“Het Franse gezelschap Les Rois Vagabonds bewijst dat met het aan de commedia dell’arte ontleende duo witte clown en Augustus wel degelijk nog altijd een avontuurlijke voorstelling is te maken. […] de voorstelling bestaat eigenlijk uit een reeks losse acts, maar door voortdurend terugkerende elementen en kleine variaties daarop, ontstaat in de hoofden van de toeschouwers wel een verhaal.” - Henri Drost (theaterkrant.nl)

Van en met: Julia Moa Caprez en Igor Sellem

 

#staysafe / reservatie verplicht

Video