Shop

Workshop zelf juwelen maken

Koop tickets
  • dinsdag10 maart 2020van19:30tot21:30

Jade is een groene edelsteen die bij de oude Chinezen aanzien werd als de essentie tussen hemel en aarde. Uit Jade worden reeds eeuwenlang kralen gemaakt. Jade staat ook symbool voor liefde en eerlijkheid. Daarom koos Lieselotte deze naam voor haar passie. Lieselotte is al meer dan 15 jaar bezig met het maken van handgemaakte juwelen. Deze creatieve hobby wil ze delen met smaakvolle nieuwsgierigen. Lieselotte leert jou in deze workshop hoe je op een eenvoudige manier minstens een hanger, aangevuld met een armband of een set oorringen maakt, met een eigen touch, zelf gekozen kralen en parels, aangepast aan je smaak, je kleding of je look.

Tijdens deze avondvullende workshop krijg je de knepen mee en kies je uit een assortiment materialen die juiste onderdeeltjes voor het ontwerp van jouw keuze. Daarna ga je met een nieuw setje originele juweeltjes huiswaarts.

In de inschrijvingsprijs zitten alle benodigde materialen inbegrepen, met uitzondering van enkele duurdere ‘ingrediënten’ (Swarovski kralen, zoetwaterparels, hangers in goud en zilver) die je naar hartenlust kan toevoegen, mits een extraatje dat je ter plaatse regelt met de lesgeefster.

 

 

Begeleiding: Lieselotte Dewitte, Jade

I.s.m. Vormingplus Midden- en Zuid West-Vlaanderen