Shop

Total Reset

Anke Jochems
Koop tickets
  • zaterdag7 maart 2020van20:30tot22:30

Total Reset is een electro muzikaal onderzoek naar blinde vlekken, mentale schema's en noodlottige scenario’s. Het resultaat is zowel grappig als bizar, muzikaal als woordelijk, vervreemdend en eerlijk.

De natuurlijke vertelstijl en de absurde verhalen die Jochems’ hoofdpersonage vertelt, laten geregeld gelach door de zaal rollen. Een avondje ongebreideld plezier is het echter niet. De problemen waarmee haar personage worstelt, zijn terug te brengen tot de kern van haar wezen, zelfs tot de embryonale staat waarin iedereen zich ooit in bevond. Doordat een moment van slapstick meteen gevolgd wordt door een serieus telefoongesprek met haar moeder over de geboorte, waant het publiek zich geregeld in een emotionele rollercoaster.

 

“De grootste troef van de voorstelling is Anke Jochems zelf. Hoewel ze nog niet zo bijster lang op de planken staat, straalt ze een zelfzekerheid en comfort uit. […] Een uur lang troont ze het publiek mee langs een verwarrende zoektocht die doet lachen, doet verstillen, mijmeren om te eindigen met een uppercut die nog even nazindert.” – Jan Costers (veto.be)

 

Coaching: Nico Boon, Tom Ternest

Tekst, spel en muziek: Anke Jochems

Muziekcoaching: Cédric Murrath

Video