Shop

Jukebox 2020 - GEANNULEERD

Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens
Koop tickets
  • vrijdag10 april 2020van20:30tot22:30

Mooie liedjes duren soms wel lang!!! 20 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met hun gloednieuwe programma Jukebox 2000, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oogspringende Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Alle kleuren en smaken passeerden de revue … Van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over An Christy of John Terra. Het werd een heerlijke periode die meermaals verlengd werd omdat het publiek het interactieve systeem en de nostalgie van al die liedjes telkens opnieuw kon smaken.

 

Daarom (en ook omdat ze toch zoooo graag zingen, die Nederlandstalige pareltjes) zullen Nele, Lucas en Tine voor de aller-allerlaatste keer hun keeltjes schrapen en zich wagen aan een nieuwe tocht langsheen de Vlaamse Culturele Centra om hun liefde voor het Nederlandstalige lied te delen met het publiek.

 

Met: Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens

Orkest: Jan Van Looy (piano, keyboards – orkestleider), Marc Bonne (drums, slagwerk), Chris Peeters (gitaar), Bert Embrechts (basgitaar), Wietse Meys (saxofoon), Tom Verschoore (trombone), Jo Hermans (trompet), Yumika Lecluyze (viool), Joanna Vlaeminck (viool), Helena Raeymakers (altviool)

JUKEBOX 2020 met Tine Embrechts, Nele Bauwens en Lucas Van den Eynde is een interactief muziekprogramma. Denk aan een jukebox die pas begint te spelen als u een muntstuk in de gleuf schuift en een nummer selecteert.
Zonder uw stem en uw keuze werkt het niet. Via www.jukebox2020.be kunt u drie nummers kiezen die u graag live zou willen horen tijdens de voorstelling. Zo ontstaat er iedere avond een echte levende jukebox, begeleid door een 10-koppig liveorkest