Shop

Connected - Contest voor jongeren

Van 27 tot 29 januari inviteren Cultuurcentrum Gildhof, Theater Malpertuis en de Tieltse academies je voor een nieuwe editie van het jongerenfestival ‘Plankgas’ met theater, muziek en workshops onder de vlag ‘Connected’.

Nieuw is dat je deze keer ook zelf aan de slag kan gaan en kan deelnemen aan de ‘Connected Contest’. Heb je talent voor muziek, dans, woord of beeldende kunst en weet je een publiek te boeien? Overtuig onze professionele jury en schep zelf een kunstwerk of een performance met ‘Connected’ als thema.

Snap jij elke blik, gloei jij bij elke beep, groei jij bij elke like, heb je vrienden aan elke vinger of verzamel je volgers bij de vleet? Geef je familie en vrienden liever een echte hug? Misschien denk je wel wat ik denk, voel je wat ik voel, draag je wat ik draag. Misschien zijn wij nu al verbonden, zonder dat jij dat in de gaten had. Leuk of creepy? Hoeveel volgers zijn soulmates? Hoeveel buren zijn ‘homies’? Hoe groot is die buurt van je? Stopt die bij de bushalte, of is de wereld jouw dorp? Connect jij enkel met mensen, of ben je ook beestig into alles wat leeft? Hoe connected ben jij eigenlijk? Plug in, kom los en maak ons vast. Voor even, of langer, as you likeArt Contest voor jongeren

Hoe deelnemen?